yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan koca mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve istanbul Yanggın kapısı fiyatları bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page